Wij werken momenteel aan een nieuwe website. Stay tuned!

Hoe kan ik bij Hottuning betalen?

Bij het afronden van de bestelling kun je uit een aantal betaalmogelijkheden kiezen. Betalen aan Hottuning gebeurt altijd via een beveiligde verbinding.

iDeal

De snelste en veiligste manier om je bestelling te betalen is via iDeal. Met iDeal kun je direct na de bestelling je betaling in orde maken via de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Zij zorgen ervoor dat de betaling direct bij ons binnen is. Hierdoor kunnen wij je bestelling vaak ook direct versturen.

Paypal

Wereldwijd de meeste gebruikte betaalmethode voor online betalingen. Paypal is snel, veilig en direct te koppelen aan bijvoorbeeld Visa of Mastercard.

Voor bestellingen betaald met iDeal of Paypal geldt: voor 16.00 betaald is dezelfde dag nog verstuurd (mits voorradig).

Overschrijving / Vooruitbetaling

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag van de bestelling zelf naar ons over te maken. Wij versturen je bestelling dan op het moment dat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Meestal duurt dit 1-2 werkdagen. Gebruik hiervoor het volgende rekeningnummer:

  • IBAN: NL19RABO0111492483 t.n.v. Hottuning Lichtenvoorde
  • BIC: RABONL2U (voor overschrijvingen vanuit het buitenland)
Vermeld bij je overschrijving altijd je naam en ordernummer. Het ordernummer is terug te vinden in de bevestigings e-mail van je bestelling.

Maak kennis met het team

Dag in, dag uit staan wij klaar voor onze klanten. Of het nu gaat om scherp inkopen, deskundige informatie geven of het zorgvuldig inpakken van jouw bestelling. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering en willen dat onze klanten altijd tevreden zijn.

KIES EEN CATEGORIE