Verlichting zijkant

Filters

Zijde

Links

Rechts

Knipperlamp kleur

Wit

Hulp Nodig

Stuur ons een e-mail!
  • Stuur een email naar de klantenservice.
06 26 73 34 34
  • Nieuw! Persoonlijk contact via WhatsApp!
0544-371974
  • maandag t/m vrijdag
  • 09:00 - 18:00 uur
  • zaterdag
  • 10:00 - 14:30 uur

Knipperlichten

Hieronder vind je een overzicht van alle Knipperlichten in ons assortiment. Klik op de foto om meer informatie te krijgen of plaats het item direct in je winkelwagen.

Vind onderdelen voor jouw auto:

Sorteer op:
Knipperlichten. Het is ons enige echte communicatiemiddel in het alledaagse verkeer. Zonder richtingaanwijzers op onze auto's zouden we blind moeten gokken wat overige weggebruikers voor ons in petto hebben. Onnodig om te zeggen dat een kapot knipperlicht gelijk staat aan het ontbreken van onze stem in onze dagelijkse gesprekken.

Vervang een defect knipperlicht daarom ook tijdig, al is het slechts om de boete van € 60,- vanwege ondeugdelijke knipperlichten te vermijden. Een nieuw knipperlicht bij Hottuning.nl is qua aanschafprijs namelijk een fractie van dit boetebedrag. Veiliger én voordeliger!

Knipperlichten

Hier, in het assortiment op Hottuning.nl, tref je alle soorten knipperlichten aan voor alle merken en type auto's. Knipperlicht linksvoor, knipperlicht linksachter, knipperlicht rechtsvoor en knipperlicht rechtsachter. Knipperlichten met lamphouder, knipperlichten zonder lamphouder, originele knipperlichten, maar ook styling richtingaanwijzers zodat je je auto een exclusievere en unieke look meegeeft.

Je vindt de verschillende soorten knipperlichten door de kenteken zoekfunctie te gebruiken of door te filteren op merk en type auto. In het overzicht zie je vervolgens precies welk soort knipperlichten er geschikt is voor jouw merk en type auto. Zo vind je altijd het juiste knipperlicht voor de auto die je rijdt.

De gewenste richtingaanwijzers betaal je eenvoudig en veilig via het iDeal betaalsysteem waarna je de bestelling online kunt volgen. Mocht, na ontvangst, het knipperlicht toch niet passen of niet geheel naar je wens zijn kun je onze producten altijd gratis binnen 14 dagen retourneren. Onze deskundige klantenservice staat daarbij 6 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
KIES EEN CATEGORIE